Wie zijn de dataverbinders?

Verschillende achtergronden, vergelijkbare drijfveren. Als experts op ons eigen vakgebied zoeken wij elkaar op en werken aan mensgericht gebruik van data. We dromen door te filosoferen, adviseren, doceren en te publiceren over data. En we werken ook hands-on aan diverse dataprojecten.

Meest recente artikel Deze website is in archief modus door Daniel Kapitan public

Delft | datacolleague@gmail.com

Designer, developer, tinkerer. 15 odd years in R&D teams, imagining and creating products and solutions while wearing different hats. Jack of all trades, master of a couple.

Rotterdam | info@eggewel.nl

Egge is een beta met een alfarandje. Hij probeert een lieve vader en echtgenoot te zijn, past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen.

Utrecht | joran.lokkerbol@gmail.com

Econometrist, data scientist en onderzoeker. Passie voor lesgeven en muziek. Weigert vooralsnog te geloven dat dingen zo complex zijn als ze vaak gemaakt worden.

Den Haag | datasculptura@gmail.com

Statistica met passie voor machine learning. Helpt graag zorg professionals meer uit hun data te halen. Onvermoeibaar op zoek naar hoe het beter kan. Liefde voor kunst, natuur en de Argentijnse tango.

Scheveningen | petersiepel@move78.nl

Navigator voor de digitale transformatie. Helpt organisaties graag ‘het zelf te doen’. Houdt ervan coalities te bouwen en data science te omarmen. Peter haalt zijn ontspanning uit de elementen op zee.

Rotterdam | daniel@dedataverbinders.nl

Nerdy idealist, familieman met twee zoons, liefde voor bergen en buitensport. Opgeleid als fysicus, haalt energie uit lesgeven en vakmanschap en laat zich inspireren door het boeddhisme.

Culemborg | hbodewes@marathon-ict.com

Harm maakte al in de jaren ‘80 datamodellen en doet dit nog steeds. Toch vindt hij mensen leuker dan systemen. In zijn vrije tijd speelt hij tenorsaxofoon en rent/fietst hij zo lang mogelijk.

Rotterdam | josine@dedataverbinders.nl

Kan-wel-juriste met een betabrein; verbinder tussen het juridische en het andere; altijd op zoek naar mogelijkheden met behoud van haar scherpe blik; moeder van vier; enthousiaste ondernemer.

Brummen | mkerkhoven@meidoorn.info

Huisarts en omziener, met hart voor het coöperatief organiseren van zorg en welzijn, liefst samen met inwoners lokaal en dichtbij. Nieuwsgierig van aard, omarmt complexiteit en stuurt op doelbinding.

Rotterdam | tim@timformatie.nl

Uitdagingen zijn mooi, maar oplossingen nog mooier. Tim heeft een achtergrond in econometrie en maakt mensen graag blij met behulp van data. Hij houdt van eten, fotografie en (duurzaam) reizen.